З Різдвом Христовим!

Шановні друзі!

Щороку ми маємо щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радість у кожну домівку. Тепло цього свята однаково зігріває усіх християн світу, незалежно від їх національності та поглядів, які вони поділяють. Мільйони людей в усьому світі сьогодні збираються родинами, щоб разом провести Святий вечір і зустріти першу зорю. Вона сповіщає про Різдво Христове. 

У храмах в цей день відбуваються святкові богослужіння, звучать колядки та слова вітань. Має цей день і свою особливу історію. Різдво Христове належить до великих християнських, так званих дванадесятих свят, які церква відзначає особливо урочисто. За біблійними свідченнями цього дня народився Син Божий — Ісус Христос, якому люди поклоняються вже два тисячоліття.

Щиро вітаю всіх із Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ. Нехай саме добре свято Різдва буде для вас самим приємним, і сам Господь подарує вам смирення і силу духу. І хай божественна благодать увійде в кожен дім і Різдвяна казка подарує вам хвилини радості.

Вітаю зі святом!

З повагою

Голова РНСУ,

Заслужений діяч культури України,

Посол Миру

Ашот Аванесян

Залишити коментар